Ultima oră

Două femei, la spital în urma unui accident

Un accident în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc, duminică seara, în urma căruia, două femei au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Dobrosloveni din județul Olt. 

„La data de 16 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, cetățean ucrainean și un autoturism condus de o femeie de 44 de ani, din municipiul Caracal”, a informat IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, două femei, pasagere în autoturismul condus de femeia de 44 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: