Eveniment

Val de accidente în Gorj. Unul mortal!

Mai multe accidente rutiere au avut loc la finalul săptămânii trecute în județul Gorj. 

Un accident a fost duminică pe raza localității Pojogeni. „Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Târgu Cărbunești către Scoarța, ar fi acroșat un pieton, în vârstă de 75 de ani, din Târgu Cărbunești, care se deplasa pe partea carosabilă, pe lângă o bicicletă. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 75 de ani”, a comunicat IPJ Gorj.

Conducătorul auto deținea permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Un accident spectaculos a fost pe 16 decembrie  pe DN 67 Scoarța. „Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Câmpu Mare, județul Gorj, în urma unei explozii a unui pneu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat, pasager în același autoturism, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto deținea permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

În seara zilei de 15 decembrie 2023, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 675 C Bustuchin.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieși faptul că, o femeie, în vârstă de 19 ani, din comuna Bustuchin, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 16 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din comuna Drăguțești, județul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 66 Romanești, din direcția localității Drăguțești către Târgu Jiu, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din autoturism, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: