Social

Unul dintre cele mai mari cartiere din Târgu Jiu, după reabilitare

Cartierul Plopilor, unul dintre cele mai mari din municipiul Târgu Jiu, a fost reabilitată cu fonduri de la bugetul local. A fost o intervenție complexă și de durată, ce a constat în modernizarea canalizarii, a rețelei de alimentare cu apă, au fost reconfigurate aleile, parcările și spațiile verzi și a fost modernizat iluminatul public, fiind amplasați stâlpi noi, cu lămpi cu tehnologie LED. Locurile de joacă au fost și ele modernizate, iar acum locuitorii au o frumoasa biserică în cartier, la sfințirea căreia a participat chiar Înaltpreasfințitul Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolitul Olteniei. 

"A fost un volum de munca uriaș în Plopilor. Ma bucură faptul că oamenii au apreciat calitatea lucrărilor, dar și faptul ca au înțeles necesitatea investiției și nu au acuzat disconfortul creat. Nimic nu se face ușor, dar acum nu va mai fi nevoie de intervenții la sistemul de canalizare, de alimentare cu apă sau la iluminatul public.
Ne-am întâlnit zilele acestea cu locuitorii din zonă și am discutat despre ceea ce s-a făcut aici și despre planurile pe care le avem pentru perioada următoare. Ne-am făcut prieteni mulți în această zonă pentru că am venit foarte des în perioada lucrărilor. Am luat mereu în considerare opiniile dumnealor și rămânem deschiși oricăror sugestii.", a declarat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Echipa PSD Târgu Jiu a fost zilele acestea în zona Plopilor și a discutat cu cetățenii despre proiectul de oraș.

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

- Executat de SC TvPromo srl 

- CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Vizualizări: 2,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: