Actualitate

Fost supraveghetor al CEO: Dacă pică, e bombă socială în Gorj

Dacă e să pice Complexul Energetic Oltenia și să ajungă pe zero, e bombă socială în Gorj. E semnalul de alarmă tras de Gabriel Giorgi, fost membru în Consiliul de Supraveghere al companiei energetice.

Giorgi e și în cursa pentru un post în Directoratul companiei și spune că inclusiv în interviul pentru recrutare a explicat despre cum nu este respectată siguranța salariaților pentru că nu se implică nimeni.

„Toată lumea s-a obișnuit cu minciunile lui Virgil Popescu din 2019 până în prezent. Spunea că în momentul în care se liberalizează prețurile la gaze și energie o să scadă. Apoi a venit cu minciunile, după tragedia de la Jilț. El ne spune că se vor rezolva problemele, dar spre sfârșitul anului a mai fost un accident mortal tot din cauza condițiilor de lucru și de neimplicarea factorilor responsabili. Sunt chestiuni simple care ar produce rezultate vizibile în minutul unu pentru siguranța salariaților și pentru imaginea CEO. Ei nu pun accent pe imagine. Totul ține de echipa de conducere”, a punctat Giorgi la Radio Accent.

Giorgi a continuat cu un semnal de alarmă de care sunt mulți gorjeni conștienți. Mai puțin politicienii care doar dau in gură fără să facă și ceva concret pentru viitorul companiei. Lung ori scurt, cum va fi el.

„Dacă Doamne, ferește, Complexul Energetic Oltenia a picat și e pe zero, în momentul ăsta, e bombă socială în Gorj”, a mai afirmat Giorgi.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: