Actualitate

Unde poți găsi un loc de muncă

Bursa Locurilor de Muncă va avea loc în Gorj pe data de 7 septembrie. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00, la Anna Events, Sala Estuar, situată pe insulița Târgu-Jiu.

Grupul țintă include șomeri de lungă durată, lucrători vârstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități și persoane cu nivel scăzut de educație din județul Gorj.

Prin intermediul proiectului, se oferă servicii de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, evaluare și certificare a competențelor profesionale dobândite pe căi non-formale. Aceste activități se vor desfășura pe o perioadă de 12 luni în județul Gorj.

Rezultatele așteptate includ informarea și consilierea a 202 de persoane, implicarea a 140 de persoane în cursurile de formare profesională-calificare, precum și participarea a 62 de persoane la programul de evaluare și certificare a competențelor, finalizând cu certificarea a 164 de persoane. Mai mult, se anticipează angajarea a 93 de persoane și organizarea a 2 burse de locuri de muncă.

Perioada de implementare a proiectului este cuprinsă între 03 ianuarie 2023 și 31 decembrie 2023.

Scopul burselor locurilor de muncă organizate este de a spori șansele de ocupare a forței de muncă pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă din județul Gorj.

Pentru mai multe informații, puteți contacta AJOFM Gorj la numărul de telefon/fax 0253 211568 sau prin e-mail la adresa [email protected].

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: