Politică

Un senator din Gorj îl sfătuiește pe ministrul Energiei să plece acasă

Senatorul de Gorj Cristinel Rujan îl sfătuiește pe ministrul Energiei, care se visează primar de capitală, să renunțe la acest portofoliu ca să aibă mai mult timp de live-urile despre parcurile și câinii din București. Sebastian Burduja a început campania electorală și se zbate pe Facebook să le arate bucureștenilor câte probleme au în oraș. Energia și problemele ei au trecut pe locul doi sau pe locul un milion în prioritățile lui Burduja.

În loc să se ocupe de soarta Sistemului Energetic Național, Sebastian Burduja intră tare în campania electorală. Nu că ar fi făcut ceva pentru energie până acum, dar pare că a uitat ce responsabilități are. Oricum sunt doar pe hârtie. S-a îmbătat cu apă rece și se visează primar de București. Așa că, la naiba cu energia!

Senatorul Cristinel Rujan îi transmite că ar face un bine tuturor dacă s-ar retrage din funcția Ministerului Energiei și s-ar ocupa doar de politică: “Ministrul Energiei e în live-uri zilnice despre țevile din București, despre câinii și parcurile din București. Are mai puțin timp să se ocupe de probleme energiei din România. Își consumă până și propria-i energie pe aspecte de natură electorală, lucru pe care l-ar putea face părăsind funcția și lăsând altă persoană. Să se ocupe de politică, să lase portofoliul de la Energie, să vină în locul dumnealui o persoană care nu vrea să fie primar general, ci să se ocupe de problemele de la CEO, de la Nuclearelectrica, de la celelalte termocentrale”.

Cât despre Complexul Energetic Oltenia, aici managerul nu stă în live-uri pe Facebook. De fapt, nimeni nu știe unde e și oamenii din producție mai au puțin și-l dau dispărut. Așa de prezent a fost Dan Iulius Plaveti de când conduce Complexul Energetic Oltenia.

În cadrul unei emisiuni la Gorj Online, senatorul Rujan a admis ce știe un județ întreg deja: Nu știe prea multe despre Plaveti. Nu l-a văzut, nu l-a auzit.

„Domnia sa a fost în siajul domnului Virgil Popescu și, ca atare, afinitatea politică poate fi dedusă foarte ușor. Nu îi cunosc activitatea. Am înțeles că e om cu experiență, dar am sesizat că dumnealui comunică prea puțin sau deloc atât cu sindicatele, cât și cu opinia publică, cu cei care lucrează în CEO. Impredictibilitatea a societății din Gorj e foarte mare ducând la anumite temeri, frici legate de modul cum va evolua sau involua CEO. Sper ca lucrurile pe care le-a făcut să le fi făcut bine”, a mai punctat Rujan.

Vizualizări: 2,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: