Diaspora

Un român, erou în Italia. A ajutat poliția să prindă hoții

Un român aflat la volanul unei mașini Tesla, în localitatea Dalmine din provincia Bergamo, a observat mișcări suspecte și a reușit să filmeze patru hoți care tocmai furaseră o casetă de valori.

Românul a devenit suspicios în legătură cu mișcările unor persoane și a activat camerele de supraveghere perimetrale ale mașinii sale. Acestea i-au filmat pe hoți părăsind magazinul Pepco din Dalmine, având în mâini o casetă de valori care conținea peste 7.000 de euro în numerar.

Această informație s-a dovedit a fi crucială în prinderea a trei hoți, un al patrulea complice a reușit să scape și este căutat în continuare de polițiști.

După ce au forțat intrarea cu un levier, hoții au căutat bani în interiorul magazinului până când au găsit într-un birou o casetă de valori montată într-un perete, pe care au smuls-o și au plecat cu ea.

La ieșirea din magazin, când se grăbeau să ajungă la autoturismul Ford cu care au fugit de la fața locului, cei patru infractori au atras atenția românului care a activat camerele de supraveghere ale mașinii.

Acestea i-au filmat pe hoți și mașina cu care s-au îndepărtat, apoi a sunat la 112. Imaginile au fost de mare ajutor carabinierilor care au plecat imediat pe urmele infractorilor.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: