Diaspora

Româncă de 20 de ani, găsită înjunghiată în Irlanda

O tânără româncă, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită fără viață, marți, într-un apartament din Limerick, Irlanda. 

Victima, în vârstă de 20 de ani de naționalitate română, a fost găsită într-unul din cele zece apartamente din Riverdock House.

„În jurul orei 13.00, un bărbat și o femeie în pijamale s-au apropiat și au cerut să sune la serviciile de urgență și au spus că a avut loc o înjunghiere în blocul lor. Am sunat și am spus că trebuie să trimită ambulanțe, deoarece am fost informați că o doamnă sângerează în apartament. Gardai (n.r. - poliția irlandeză) și ambulanțele au venit foarte repede, au izolat zona și au preluat controlul și apoi am auzit că femeia a murit”, a spus Derrick Amrein, cel care a sunat la serviciile de urgență.

Gardai, care investighează înjunghierea femeii, a efectuat percheziții ample în zona Dock Road și O’Curry Street în căutarea armei folosite în atacul fatal. Echipele de căutare au căutat prin canalizare, au cercetat acoperișurile, curțile și grădinile, în speranța de a găsi dovezi care să-i conducă la ucigaș.

Gardai studiază, de asemenea, înregistrări ale camerelor de supraveghere din magazine, apartamente și afaceri comerciale din apropiere, pentru a încerca să urmărească mișcările unui bărbat văzut purtând un bandaj improvizat pe una dintre mâini în timpul crimei. Bărbatul a fost văzut intrând într-un magazin local spălându-se pe mâini și plecând. 

Gardai aștepta rezultatul unei autopsie efectuate asupra corpului româncei înainte de a decide dacă vor să-și actualizeze ancheta de la „atac fatal” la crimă.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: