Diaspora

Și-au vândut copilul unor spanioli înainte să se nască

O tranzacție mai puțin obișnuită a fost descoperită de poliția spaniolă care a aflat că un cuplu de români și-a vândut copilul unor spanioli chiar înainte să se nască. 

Potrivit presei spaniole, tranzacția a avut loc în România iar suma plătită de familia din Spania pentru copilul nenăscut încă a fost de 2000 de euro.

Poliția din Spania a fost alertată de vânzarea copilului de medicii din spitalul din orașul Badajoz, unde a născut ulterior femeia româncă.

Personalul spitalului din Badajoz a anunțat poliția, suspectând că o femeie, care tocmai devenise mamă, a vrut să-și înregistreze copilul cu date care nu se potriveau cu cele apărute în istoricul ei medical. Polițiștii ajunși la spital au constatat, discutând cu presupusul tată al copilului, că mama bebelușului a fost înscrisă cu datele soției bărbatului care plătise gravida să-i vândă copilul. 

Acesta a recunoscut în fața polițiștilor că el și soția lui au plătit 2.000 de euro pentru a cumpăra nou-născutul și că tranzacția se făcuse cu trei luni înainte de naștere, în România.

Mama bebelușului are 28 de ani și a rămas în arestul poliției iar bebelușul se află  în spital, fiind în stare bună.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: