Diaspora

Român arestat la Roma după ce a bătut crunt o femeie 

Un incident petrecut în Parcul Pineto din Roma, în care este implicat un bărbat de 36 de ani de naționalitate română, este anchetat de poliția italiană.

Românul a atacat cu brutalitate o italiancă, în vârstă de 69 de ani, după ce femeia a rupt relația cu acesta după patru luni de agresiuni și amenințări cu moartea, după cum anunță Rotalianul.

Românul nu s-a resemnat cu sfârșitul relației și a început să o hărţuiască pe femeie și a atacat-o în public.  Italianca găsise adăpost la un cămin de bătrâni dar fostul partener o căuta zilnic și o amenința cu moartea dacă nu se întorcea la el. Agresiunea a avut loc pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când bărbatul a așteptat-o pe femeie și a tras-o cu forța în parc, unde a lovit-o cu picioarele, pumnii și cu o sticlă. Trei bărbați care au văzut incidentul au sărit în ajutorul femeii și au salvat-o. „Victima a suferit fracturi, leziuni și contuzii care au fost considerate vindecabile în 40 de zile, diagnosticul fiind fractură la brațul stâng, leziune de smulgere a unui deget, răni la scalp (i-a smuls părul) și multiple contuzii (la craniu, față, ambele mâini, antebraț stâng)”, a informat  sursa citată.

Femeia a depus plângere la carabinieri, care au început imediat investigațiile, l-au identificat şi l-au arestat pe bărbat.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: