Diaspora

Român rănit grav în Italia după prăbușirea unui balcon

Un muncitor român care lucra la o casă din Italia a fost rănit grav, după ce un balcon s-a prăbușit peste el și colegul său. 

Un accident de muncă petrecut miercuri dimineață în Italia a dus la rănirea gravă a unui muncitor român care a ajuns de urgență la spital. 

Incidentul a avut loc în Lavinio, un mic oraș turistic pe malul mării din regiunea Lazio. Potrivit publicației Il Corriere della Citta, incidentul s-a petrecut înainte de ora 11.00 când doi muncitori care lucrau la o casă, o vilă în renovare, au fost grav răniți. Din motive care urmează să fie stabilite, un balcon care nu era vizat de lucrări, s-a prăbușit peste cei doi muncitori.

„Cei doi muncitori renovau o casă când, brusc, un balcon (neafectat de lucrări) s-a prăbușit și i-a lovit în plin. Cei doi au fost grav răniți, astfel că a fost necesară intervenția urgentă a unui elicopter.Unul dintre ei este un roman în vârstă de 53 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanța aeriană, în cod roșu, la spitalul Gemelli din Roma. Celălalt, un italian în vârstă de 50 de ani, a fost transportat la spitalul din Anzio”, a anunțat stiridiaspora.ro.

Carabinierii din Lavinio au intervenit la fața locului și vor stabili dinamica exactă e evenimentelor.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: