Diaspora

Româncă de 34 de ani, ucisă de fostul iubit

Încă o crimă zguduie comunitatea de români din Spania, acolo unde o femeie în vârstă de 34 de ani din România a fost ucisă de fostul său iubit, un cetățean din Mali.

Crima a avut loc în fața casei victimei iar martorii au declarat autorităților că românca a fost înjunghiată în spate când se îndrepta spre casă.

Principalul suspect, care a fost reținut de către autoritățile spaniole la doar câteva ore distanță, este fostul iubit al româncei. Femeia a fost identificată de autoritățile spaniole doar după prenume Violeta P., și avea  34 de ani, muncind la cules de căpșuni la ferma Las Arenillas, din apropierea localității Palos. 

Presa din Spania a scris că poliția locală a fost alertată la miezul nopții iar agenții de poliție au găsit-o pe femeia din România într-o baltă de sânge și cu un cuțit înfipt în spate.

Atacatorul este fostul ei iubit, un bărbat din Mali, în vârstă de 30 de ani care a fost reținut o oră mai târziu. Martorii au povestit că acesta a pândit-o pe femeie în momentul în care aceasta se pregătea să intre în casă, atunci când a atacat-o cu un cuțit. Cei doi fuseseră împreună timp de trei ani, dar românca pusese capăt relației atunci când bărbatul îi ceruse să se mute împreună.  Colegii femeii din România au mai spus că aceasta intenționa să meargă la poliția din Palos de la Frontera pentru a depune o plângere privind hărțuirea bărbatului, fiind îngrijorată de acțiunile fostului iubit. 

Potrivit autorităților spaniole, aceasta este cea de-a 12-a femeie ucisă de partenerul sau fostul partener în Spania de la începutul anului. 

Un tribunal din Huelva a decis reținerea bărbatului din Mali suspectat de uciderea femeii din România. Acesta și-ar fi recunoscut fapta în fața instanței.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: