Politică

Un primar din Gorj reacționează după derapajele prefectului: Să-i spună stăpânii să șadă cuminte

Un primar cu ștate vechi din Gorj prevede demiterea lui Iulian Popescu. „Pe criterii politice a fost pus, pe criterii politice va fi dat jos”, crede primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Acesta a mai adăugat că scandalul pe care l-a iscat între Prefectură și Consiliul Județean ar putea să-i pună capac micii sale cariere de prefect. Și-așa, pălăria e prea mare pentru capul lui mic.

“A trecut regula bunului simț. Îi spune un om cu 42 de ani pe cartea de muncă și patru mandate de primar și unul de viceprimar. În județul Gorj, vin cei de la Curtea de Conturi și fac controale. Cu ei nu te joci. Nici apă nu beau de la tine ei și nu cred că îi poți induce în eroare. Prin faptul că a făcut această chestie, eu zic că a fost pus pe criterii politice și tot pe criterii politice va fi dat jos pentru că pălăria e prea mare pentru el. El vrea să intre în scandal cu toți primarii? Am stat de vorbă și cu primarii lui. Mi-au zis: Așa ceva nu se poate! Nu ai voie să deschizi așa scandal. Cred că trebuie să-și revizuiască atitudinea și să-și vadă de treaba lui”, a declarat primarul din Turburea, Ion Bîrcă.

Bîrcă a avut un mesaj la Radio Infinit și pentru cei care îi aruncă osul lui Iulian Popescu: „Stăpânii lui ar trebui să-i spună să șadă cuminte”.

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: