Social

Târgu Jiu: Parc amenajat cu bani europeni, vandalizat

Un parc din Târgu Jiu amenajat nu demult cu bani europeni a fost vandalizat. Este vorba de parcul din zona Tușnad, acolo unde, în urmă cu câteva zile, coșurile de gunoi suspendate au fost puse la pământ și distruse intenționat. Și câteva bănci au fost vandalizate. 

  

Astfel de fapte sunt sesizate periodic de angajații societății Edilitara Public S.A. ”În acest parc intervenim săptămânal pentru remedierea mai multor probleme precum coșuri de gunoi sparte, bănci rupte, paviment distrus, piese lipsă din locul de joacă. Astfel de incidente nu ne fac cinste nouă și trebuie să dispară”, au transmis reprezentanții Edilitara Public S.A.

 

În acest context, reprezentanții Edilitara Public S.A. cer sprijin cetățenilor pentru prinderea celor care se fac vinovați de distrugerea parcului. ”De aceea revenim cu rugămintea către dumneavoastră de a sesizat organele legii în cazul în care sunteți martori la un astfel de caz de vandalism. Vom cere sprijin Poliției Locale și Poliției Municipale pentru realizarea unei campanii de prevenție, pentru a putea diminua semnificativ numărul cazurilor de acest gen. Credem că dacă cei ce sunt responsabili cu astfel de activități vor cunoaște consecințele unei astfel de fapte, se vor gândi mai bine înainte să o producă”, a mai spus sursa citată. 

 

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: