Social

Clădire a spitalului, reabilitată. Nu pentru pacienți!

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va avea o arhivă modernă. Aceasta ar urma să fie realizată la spitalul de la Pasarelă, prin reabilitarea și extinderea unei clădiri vechi. 

Unitatea spitalicească caută în această perioadă o firmă specializată care să întocmească proiectul pentru acest obiectiv de investiții. Clădirea care va fi extinsă și modernizată pentru realizarea arhivei are o suprafață de 72 mp și dispune de un beci de circa 60 mp, acesta urmând să fie reabilitat în vederea utilizării sau astupat. Clădirea va fi extinsă pe circa 70 mp, astfel încât suprafața pentru amenajarea arhivei să fie de circa 200mp. 

Învelitoarea noii clădiri ar urma să fie realizată din țiglă. În caietul de sarcini se arată că este soluția dorită de conducerea spitalului, dat fiind faptul că are în stoc o cantitate mare de țiglă. Clădirea va dispune de zone pentru primire, pregătire, depozit, grup sanitar și camere de lucru. 

Proiectantul va fi desemnat în 25 mai, în urma unei selecții de oferte. Durata contractului va fi până la data de 20 iunie. 

Vizualizări: 2,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: