Actualitate

Distribuție Oltenia promite că reduce numărul de întreruperi de curent. Investiții în Gorj

Operatorul Distribuție Oltenia a finalizat, în Gorj, noi lucrări de trecere a rețelelor de joasă tensiune la medie tensiune și îmbunătățirea gradului de continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, în valoare de peste 2,4 milioane RON. Beneficiarii proiectelor de modernizare sunt: 2641 de consumatori din Municipiul Motru și 1137 de consumatori din orașul Târgu Cărbunești.

Beneficiile pentru consumatorii din zonele vizate de lucrările de modernizare, constau în: reducerea pierderilor tehnice de energie; asigurarea continuității în alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor în condiții de calitate a parametrilor energiei electrice și reducerea numărului de întreruperi și a duratei acestora.

Până la finalul lunii iunie, operatorul Distribuție Oltenia plănuiește finalizarea unor lucrări de investiții în valoare de peste 8 700 mii RON în zona localităților Târgu Jiu, Godinești, Magherești, Târgu Cărbunești și Covrigi. De asemenea, până la finalul lunii august operatorul va investi peste 1 600 mii RON în modernizarea unor linii electrice aeriane din întreaga sa arie operațională, prin montarea de echipamente telecomandate.

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: