Actualitate

Un nou val de angajări la CE Oltenia. Sunt circa 170 de posturi în producție! 

Complexul Energetic Oltenia a comunicat vacante numeroase posturi la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Sunt aproape 170 de noi angajări, care vizează în special partea de producție. Recrutările acoperă trei zone unde compania are deficit de personal, respectiv Motru, Rovinari și Mătăsari. 

Astfel, CE Oltenia caută personal pentru ocuparea a 27 de posturi de electrician echipamente electrice și energetice, mare parte fiind cu studii profesionale, zece fiind cu studii gimnaziale. 

Sunt disponibile și 49 de posturi de lăcătuș mecanic, cu studii gimnaziale sau profesionale. De asemenea, 3 posturi sunt de lăcătuș- montator agregate energetice și de transport, cu studii gimnaziale, pentru zona Rovinari. 

Compania mai recrutează și 68 de mașiniști la alte mașini fixe de transport pe orizontală și verticală, cu studii gimnaziale. Societatea angajează și pe 2 posturi de miner la suprafață, pentru zona Motru, cu studii gimnaziale. 

Alte 6 posturi sunt de operator la instalațiile de cazane din centrale electrice, cu studii gimnaziale, pentru zona Rovinari. Mai caută să recruteze personal și pentru ocuparea a 8 posturi de sudor, pentru Rovinari și Mătăsari. 

Este vacant și un post de tractorist, cu studii gimnaziale, pentru zona Rovinari, dar și 2 de vulcanizator de produse industriale de cauciuc, pentru zonele Motru și Rovinari, tot cu studii gimnaziale. 

Unele oferte de muncă expiră în 30 septembrie, altele în 12 octombrie sau în 16 octombrie.

Vizualizări: 7,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: