antiVirale

Două zile de sărbătoare la Țicleni. Cine cântă la Zilele Orașului! 

Cetățenii orașului Țicleni se pregătesc de petrecere. În zilele de 12 și 13 iunie, la Țicleni vor avea loc manifestările de Zilele Orașului. Administrația locală a pregătit cu acest prilej spectacole de muzică ușoară și populară. 

Zilele Orașului Țicleni vor debuta cu tradiționalul concurs de dansuri populare ”La poalele cetății”, programat să aibă loc de la ora 11.00. În prima seară a manifestărilor vor urca pe scena interpreții de muzică populară Emil Badea și Victorița Lăcătușu, iar Melina și trupa de dans vor susține un spectacol de muzică ușoară. Tot în data de 12 iunie, pe scenă va urca și Roxana Nemeș, cu trupa de dans.

În cea de-a doua zi a manifestărilor atmosfera va fi întreținută de artiștii Aura Stoican, Luminița Țicleanu cu formația, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul și Misha cu trupa de dans.

Circa 71.000 lei a pus la bătaie administrația locală pentru manifestările de Zilele Orașului, o firmă din localitate fiind contractată pentru organizarea evenimentului. 

Primăria Țicleni nu doar cheltuiește cu acest prilej, ci și încasează bani. Consiliul Local a aprobat o taxă de 1 leu/mp/zi pentru ocuparea temporară a locurilor publice, pentru comercializarea de produse și servicii în perimetrul de desfășurare a manifestărilor de Zilele Orașului. 

 

Vizualizări: 2,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: