antiVirale

Constantin Enceanu cântă la Zilele Comunei Drăguțești

Cetățenii comunei gorjene Drăguțești se pregătesc de petrecere. În perioada 3-5 iunie, administrația locală va organiza manifestările de Zilele Comunei. Nume mari ale cântecului popular au fost invitate să cânte pentru localnici, de ziua lor.

Manifestările vor debuta vineri, 3 iunie. Începând cu ora 18.00, la Drăguțești vor susține reprezentați artiștii Aura Stoican, Alina Achim, dar și Ansamblul Maria Lătărețu Junior. 

Sâmbătă, de la ora 11.00, va avea loc o expoziție de cai, iar spre seară vor cânta pentru publicul prezent la manifestări tinerii artiști Andreea Negrea, Flavian Tîlvescu și Andrada, care vor fi urmați de recitalurile susținute de interpreta de muzică populară Maria Loga, Luminița Țicleanu și formația Triton. 

Manifestările vor continua duminică când, de la ora 14.00, vor avea loc spectacole artistice susținute de ansambluri populare și Grupul Vocal Zlast din localitate. De la ora 20.30, pe scenă va urca Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Constantin Enceanu, precum și Luke și formația sa. Manifestările de Zilele Comunei se vor încheia cu un grandios foc de artificii. 

Vizualizări: 2,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: