antiVirale

Raliu pe Transalpina. Vezi când!

Iubitorii sportului cu motor sunt invitați în zilele de 3 și 4 iunie pe cel mai înalt drum din România, pentru a lua parte la competiția de automobilism ”Transalpina Challenge”-Rânca 2022. 

 

Întrecerea sportivă care va aduna la start zeci de mașini puternice va conta ca etapa a III-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă – CNVC 2. Astfel, competiția auto este înscrisă în calendarul sportiv al Federației Române de Automobilism Sportiv. 

Raliul de se va desfășura pe tronsonul cuprins între Novaci și stațiunea Rânca.  ”A.C.S. Autocorex continuă tradiţia sportului cu motor, organizând an de an în județul Gorj etape din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă. Traseul de la Rânca este foarte iubit de public fiind singurul din ţară care oferă tribune naturale ideale pentru urmărirea unei curse auto. În fiecare an, mii de iubitori ai sportului cu motor îşi susţin favoriţii de pe marginea traseului”, a transmis Constantin Ciufrilă, președintele Asociației Clubul Sportiv (ACS) Autocorex din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: