Actualitate

Un judecător gorjean se pensionează

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcție a judecătorului Ramona Bianca Tufan de la Tribunalul Gorj.

Demersul are la bază solicitarea magistratului gorjean de eliberare din funcție prin pensionare. Ramona Bianca Tufan are grad profesional de curte de apel și a fost desemnată judecător pentru executarea pedepselor privative de libertate la Penitenciarul Târgu Jiu şi Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj. În trecut, a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în cazul său a fost luată în cadrul ședinței din data de 6 aprilie.

În cadrul aceleiași ședințe au fost analizate și cererile de transfer înaintate de magistrați în cadrul celei de-a doua etape de transfer a judecătorilor. Printre solicitanți a fost și judecătorul Magdalena Gianina Manole de la Judecătoria Târgu Cărbunești, care voia să se transfere la Judecătoria Deva, dar cererea sa a fost respinsă. 

Aceeași hotărâre a fost luată în cazul judecătorului Alina Mihaela Torcea de la Judecătoria Motru, care solicitase transferul la Judecătoria Craiova. Nici solicitarea Luisei Mihaela Cașmir de la Judecătoria Petroșani, de a se transfera la Judecătoria Târgu Jiu, nu a fost admisă.

Vizualizări: 1,534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: