Actualitate

Nota 1 pentru șeful IPJ Mehedinți

Comisarul-șef Costin Tuică, împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, a concurat singur pentru postul de adjuct și a picat examenul cu nota 1, potrivit Actual de Mehedinți.

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, comisarul-șef Costin Tuică, a participat la examenul pentru postul de adjuct în cadrul instituției pe care o conduce provizoriu din 30 martie, fiind singurul candidat, dar nu a luat concursul, obținând nota 1.


 
Conform anunțului postat pe site-ul Poliției Române, „candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția Management Resurse Umane”.

Costin Tuică este împuternicit să îndeplinească atribuțiile de șef al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți din luna februarie 2023, iar înainte de a avea această funcție, el a ocupat postul de adjunct al Poliției Mehedinți.

Anterior, polițistul a fost șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți.

 

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: