Actualitate

Scandal în CEO pentru banii din Fondul de promovare

Șefii subunităților CEO sunt acuzați că impart după bunul plac banii minerilor și energeticienilor. Este vorba despre șefii care conduc subunități, sectoare și secțiile ELCFU, și care impart către salariați sumele din Fondul de promovare/armonizare.

Liderul sindical Alin Munteanu, de la Cartel Alfa Gorj, a declarat că nu va semna listele cu angajații propuși pentru a primi sumele din Fondul de promovare dacă acestea au fost întocmite incorect. Fondul de promovare/armonizare a fost aprobat de administrația CEO, zilele trecute, iar în funcție de fiecare caz, angajații pot primi între 200 și 400 de lei.

”Eu îi avertizez pe acești șefi că nu voi semna nimic până nu sunt convins că banii ajung la oamenii care au salarii mici și care au fost discriminați din acest punct de vedere. Văd acum că sunt tot felul de intervenții, de la politicieni, primari. Mai mult, acești șefi de subunități și sectoare sau secții se cred stăpâni pe acești bani de parcă ar fi ai lor și nu ai companiei. Văd că au de gând să dea aceste sume tot la cei care au salarii mari, de parcă banii sunt de la ei de acasă. Le pun în vedere că nu se poate așa ceva și că vor avea probleme dacă fondul se va distribui în mod incorect. Nu voi semna nimic în acest caz. Sunt diferențe mari între salarii iar aceste sume trebuie să fie pentru echilibrare, pentru cei care au salarii mici fiind discriminați, să fie clar”, a declarat liderul sindical în presa locală.

Listele trebuie semnate și de președinții de sindicat, până duminică, 9 aprilie.

 

Vizualizări: 5,949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: