Politică

Un fost parlamentar anunță scoaterea de la naftalină a unor dosare ale politicienilor gorjeni

Fost deputat în Parlamentul României timp de două mandate, Vasile Popeangă, anunță un an electoral 2024 agitat. Popeangă crede că cei de la Direcția Națională Anticorupție au intrat deja în acțiune, iar județul Gorj ar putea să fie luat în vizor de anchetori.

Fostul parlamentar afirmă că are anumite informații referitoare la scoaterea unor dosare de la naftalină pentru anumite personaje care ocupă funcții de demnitate publică, iar acest lucru se datorează prostiilor pe care le-au făcut. 

„Veți vedea! Cei de la DNA au intrat deja în acțiune. Eu mă aștept și pe la Gorj să fie scoase niște dosare, vă spun acest lucru din informațiile pe care le am și eu. Este vorba despre oameni care sunt în funcții de demnitate publică, dacă au fost așa de ”cuminți”. Sigur și cei de la Agenția Națională de Integritate ar trebui să înceapă să-și facă puțin datoria. Legea este lege, dar depinde dacă se aplică”, a declarat fostul parlamentar de Gorj, Vasile Popeangă. 

Iordache, în vizorul ANI

Senatorul de la Murgești, Ion Iordache, a intrat în urmă cu câteva luni în vizorul inspectorilor de la Agenția Națională de Integritate. Aceștia au anunțat că vor începe o serie de verificări vizavi de averea acestuia. 

 

Vizualizări: 4,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: