Actualitate

Ultimele detalii ale planului de restructurare a CE Hunedoara

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că, săptămâna viitoare, va prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare pentru Complexul Energetic Hunedoara.

“Săptămâna viitoare voi prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare și aplicarea prevederilor OUG 60/2019, privind darea în plată a unor active funcționale, precum și stadiul înființării unei noi companii. Am găsit soluțiile cele mai bune pentru angajații CEH”, a scris ministrul pe pagina de socializare.

Acesta a avut nouă întâlnire de lucru cu administratorul special al CEH și reprezentanții sindicatului minerilor, pentru realizarea formei finale a planului de restructurare. “Am discutat aplicat prevederile, urmând să le includem într-un Memorandum, pe care îl voi prezenta în ședința de Guvern. Ulterior, vom face toate demersurile pentru a ne pune de acord și cu Comisia Europeană”, a mai spus ministrul.

Complexul Energetic Hunedoara are două sucursale energetice - Deva și Paroșani, dar și cinci sucursale cu profil minier - Lonea, Vulcan, Livezeni, Lupeni, Presterv Petroșani.

Vizualizări: 1,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: