Actualitate

Știe cine îi va lua locul lui Burlan la șefia CE Oltenia

Lăcrămioara Diaconu Pințea va fi noul manager al Complexului Energetic Oltenia în locul lui Daniel Burlan, susține Ion Popescu, președintele Sindicatului Renașterea de la Cariera Jilț Sud.

„Această doamnă se duce la Viena, ia programul de lucru al grupurilor de interese OMV, apoi vine la CEO să facă restructurare“, acuză Popescu. „După ce a reușit să impună închiderea a zece grupuri din 12 ale CEO, acum este pusă să facă o nouă organigramă, cum să ne termine, mai ales zona Jilț și Motru“, mai spune liderul sindical.

Ion Popescu susține că, la ultima discuție cu sindicatele, Pințea se purta deja ca și cum ar fi șefa companiei. „În ultima ședință a comisiei administrație - sindicate i-am și transmis domnului Burlan că va fi înlăturat în cel mai scurt timp de la conducerea CEO și locul dânsului va fi luat de această reprezentantă a exterminatorilor economici și sociali ai CEO“, susține liderul sindical. „Acum a apărut această doamnă în scaunul central de la masa negocierilor, având extremă stânga-dreapta pe domnul Bălășoiu și domnul Burlan“, a spus liderul sindical, care o acuză pe Pințea că tratează de sus partenerii sociali.

Burlan, Bălășoiu și Pințea sunt cei trei membri ai Directoratului, Burlan fiind președinte. În următoarea perioadă vor mai fi numiți doi membri în Directoratul companiei energetice.

Ion Popescu a concluzionat la Radio Infinit că salariații CE Oltenia își merită soarta, pentru că nu au reacție, dar în curând nu vor mai lua lefurile la timp și atunci vor reacționa, dar va fi prea târziu.

Vizualizări: 4,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: