Eveniment

Trei oameni au murit încarcerați, patru sunt în stare gravă

Cel mai grav accident al acestui început de an a fost aseară pe DN 67A, în județul Mehedinți. Trei persoane au murit și alte patru sunt rănite.

Accidentul a avut loc între două mașini pe DN 67 A, pe raza localității Cocorova, județul Mehedinți.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. De asemenea, la locul accidentului au fost direcționate și patru echipaje ale SAJ.

În accident au fost implicate șapte persoane, dintre care trei încarcerate. Pompierii au extras cele trei persoane încarcerate, care au fost declarate decedate de către medicul SAJ.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Căzănești, în  timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers nejustificat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Șimian. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum și a unei femei de 35 de ani și a unui bărbat de 37 de ani", transmite IPJ Mehedinți.

Decedații sunt o femeie, soțul și fratele ei. Printre răniți sunt sunt doi copii ai acestora.

 

Vizualizări: 5,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: