Social

Trei femei lovite sau amenințate de soți

Trei femei au apelat la polițiști la acest început de săptămână, fiind amenințate de soți.

Vorbim de o femeie de 48 de ani, din comuna Albeni, lovită de soțul de 62 de ani, pe fondul unui conflict. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, a precizat IPJ Gorj.

Și o femeie de 36 de ani, din comuna Aninoasa, a sesizat la 112 că a fost agresată de soţul său. “Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Aninoasa, pe fondul unui conflict generat de consumul de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, a transmis Poliția, și în acest caz fiind luată măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

 

Tot luni, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu, a fost contactată telefonic de către soțul său de 39 de ani, care a amenințat-o cu acte de violență, provocându-i o stare de temere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: