Social

O profă de 56 de ani și-a pus poze deocheate pe WhatsApp

O profesoară de 56 de ani din Olt, care predă Educaţie Tehnologică în patru şcoli din mediul rural, a postat din greșeală la ”starea” din WhatsApp fotografii în care apare în ipostaze indecente.

Incidentul a avut loc cu câteva seri înainte de Revelion.

Pozele au fost văzute de mulți copii de gimnaziu, elevi ai profesoarei. Unii dintre ei le-au salvat și, în zilele următoare, acestea au devenit virale.

Unii dintre elevi și-au anunțat dirigintele, care a înștiințat-o pe directoarea de la Şcoala Gimnazială Valea Mare, una dintre şcolile în care predă femeia. Directoarea a fost cea care a avertizat-o în legătură cu pozele postate. Deşi au fost şterse după aproximativ 1-2 ore, în acest timp au ajuns însă la sute de persoane.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu, a anunțat că este în curs o anchetă disciplinară, dar a subliniat că nu crede că este cazul să devină un subiect de știri mondene.

”E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii”, a comentat Iacobescu.

Potrivit portalului Reporter24, profesoara ar fi recunoscut incidentul. A spus ca dorea să trimită un mesaj privat și, în loc să-l expedieze persoanei căreia îi erau destinate fotografiile, le-a pus, din greșeală, la „starea” aplicației.

Vizualizări: 4,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: