Social

Tichete cadou pentru vârstnicii din Rovinari, de ziua lor

Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a anunțat că, în perioada 16 august-16 septembrie, va avea loc înscrierea seniorilor din localitate care vor să ia parte la manifestările ce vor fi organizate pentru sărbătorirea ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”.

Persoanele interesate pot să se înscrie la Clubul Vârstnicilor, situat în Bulevardul Minerilor din localitate, între orele 10.00-15.00. Actul de identitate este obligatoriu pentru înscriere, spun autoritățile locale din Rovinari. 

 

Bătrânii din Rovinari vor primi tichete cadou din partea autorităților locale, de ziua lor. ”Conform Legii 17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice, art 1 , alin. (4) ,,Sunt considerate persoane vârstnice, în sensul prezentei legi, persoanele care au împlinit vârsta de pensionare stabilită de lege, respectiv 65 ani (bărbati) și 63 ani ( femei). Celebrarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice se va face prin acordarea fiecărei persoane a unui tichet cadou, în valoare de 100 lei”, a spus primarul Robert Filip. 

 

”Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice” este sărbătorită anual în data de 1 octombrie. 

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: