Social

Trei angajări la DSV Gorj 

Direcția Sanitar-Veterinară (DSV) Gorj a scos la concurs trei funcții publice de consilier, unul cu grad de asistent, iar celelalte două sunt de grad superior. Noii angajați vor presta activitate la Biroul Sănătatea Animală, Compartimentul Siguranța Alimentelor și la Compartimentul Control Oficial Alimente de Origine Animală. 

Pentru postul de consilier grad profesional asistent, candidații trebuie să aibă studii universitare în domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţe medicină veterinară, domeniul de licenţă medicină veterinară specializarea medicină veterinară. O altă cerință este vechime de minimum 1 an. Aceleași studii trebuie să aibă și cei care optează pentru un post de consilier superior, doar că vechimea în specialitatea studiilor solicitată este de minimum7 ani. 

Pentru celălalt post de consilier superior, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite în domeniul matematică şi ştiinţe ale naturii, ramura de ştiinţe-chimie şi inginerie chimică, domeniul de licenţă chimie, specializarea chimie, dar și vechime de minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. 

Proba scrisă a concursului va fi susținută de candidați în data de 23 august, la sediul DSV Gorj din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: