Politică

Vin primele miliarde, anunță gardianul PNRR, Dan Vîlceanu

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a preluat mandatul de ministrul al Investițiilor și Proiectele Europene și anunță că primele miliarde de euro vin în decembrie.

“La începutul lunii decembrie vom primi și avansul din granturi în sumă de 1,89 de miliarde de euro din alocarea PNRR”, a anunțat Vîlceanu.

Acesta se declară gardianul PNRR. “Suntem gardianul PNRR la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene și avem certitudinea că acesta este programul care va genera reforme cu un impact pozitiv la nivelul tuturor românilor. PNRR conține 107 proiecte de investiții și 64 de reforme”, a mai transmis deputatul de Gorj.

Printre obiectivele vizate de prima tranșă din PNRR este și “scoaterea din operare a capacității de producție a energiei electrice pe bază de cărbune”.

edit later: Să stai cu ochii-n patru, Dănele, dar totuși, când ajungem la punctul cu închiderea mineritului, fă-te și tu că te uiți la pleoape. Știi? Poate mai tragem de cărbunele ăsta până punem altceva în loc. Dar ceva... palpabil, mă înțelegi? Nuuuu povești, nu vreun soare artificial cum ne promit ăștia. Altfel, tare mi-e teamă că o să investim în cabluri cu ajutorul cărora să importăm. Tragic. Tragic că ne sar facturile în sus peste câțiva ani de o să le citim cu telescopul astronomic.

Vizualizări: 3,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: