Social

Târgujian: Dacă ați vedea ce praf înghițim zilnic

Localnicii din cartierul Iezureni al municipiului Târgu Jiu spun că nu mai suportă praful generat de stația de sortare deținută în zonă de firma Secol. Oamenii care au case în apropiere spun că sunt terorizați de praf și zgomot.

Cam zece familii ar fi mai grav afectate. Oamenii s-au plâns la Mediu, dar spun că li s-a răspuns că este praf din cauză că nu plouă.

“Ne termină nemernicii ăștia cu praful, iar madamele de la Mediu ne spun că nu plouă și de aia e praf! Firmă de asfalt și să nu își asfalteze în poartă!”, a semnalat un localnic.

Fiecare utilaj care trece ridică nori de praf, iar când asta se întâmplă de dimineața până seara, pe canicula asta, totul devine insuportabil. “Vai de noi, dacă ați vedea ce praf înghițim zilnic, de zgomot nu mai vorbesc, au redeschis și atelierul auto, toată ziua bârâie și desfac la prezoane, casele noastre... o să se aleagă praful de ele, numai crăpături peste tot! Mediul e al lor, noi suntem mici”, a semnalat un cititor al site-ului sabotorii.ro.

Activitatea de la stația de sortare s-a intensificat după ce firma a simulat reluarea lucrărilor la centura municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: