Social

Târgu Jiu: Rețeaua de gaze de pe Bd. Victoria era un real pericol

Lucrările la rețeaua de gaze de pe strada Victoriei, din Târgu Jiu, erau necesare, subliniază primarul Marcel Romanescu. Edilul a explicat că vorbim de o conductă veche, care nu a mai fost reabilitată de cinci decenii. 

Primarul Marcel Romanescu a explicat de ce a autorizat lucrările campaniei Distrigaz: „Rețeaua de gaze prezenta un real pericol. Să ne uităm ce se întâmplă în țară când sar în aer edificii și conducte. Conducta aceea nu era reabilitată de 50 de ani. Pentru siguranța cetățeanului, am spus că ne asumăm disconfortul din trafic. Porțiunea de la magazinul Parângu, pe tot bulevardul Victoriei, până la sensul giratoriu. Noi puteam să dăm negație. Ce aveam de câștigat? E investiție privată”.

În prezent, la rețeaua de gaze lucrează altă firmă. Nu mai intervine societatea care a și fost amendată de trei ori anul trecut pentru că a distrus strada și nu a făcut nicio reparație așa cum era obligată prin contract. „Luaseră o societate care își bătea joc de târgujieni. Au primit trei amenzi de câte 20 de mii de lei și ulterior și-au dat seama că nu putem rupe mașinile în Târgu Jiu doar pentru că ai o societate care nu își îndeplinește obligațiile din contract. Cei care au venit ulterior au încercat cât de cât să facă drumul circulabil”, a mai punctat primarul.

Vizualizări: 1,652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: