Social

Băieții antrenați de Toma Popescu s-au calificat în Faza a III-a a Campionatului Naţional

Turneu de senzaţie făcut de tinerii baschetbalişti U13 de la CSM Târgu Jiu. Juniorii lui Toma Popescu s-au deplasat în acest weekend la Drobeta Turnu Severin cu gândul de a câştiga Turneul 2, care să le asigure prezenţa în faza superioară a competiției. Determinarea gorjenilor în realizarea obiectivului propus s-a văzut încă de la primul meci, în care s-au impus categoric în faţa echipei ACS Champion Buc-Cra, scor 93-36.

Băieții lui Toma Popescu și-au continuat jocul excelent și în meciul doi, contra ACS Drobeta Turnu Severin. A fost o partidă la discreția gorjenilor, care s-au impus la pas, scor 62-32. La fel ca şi la primul turneu, ultima partidă a fost și cea mai echilibrată. Dacă în primul turneu, CSM Târgu Jiu a scăpat victoria printre degete, la doar o posesie, de data aceasta gorjenii şi-au luat revanşa în partida cu ACS Junior Craiova.

Meciul a fost unul extrem de spectaculos, cu o revenire de senzaţie a baschetbaliştilor gorjeni, care au remontat o diferenţă de 19 puncte! După o cursă nebună de urmărire a adversarului, CSM Târgu Jiu a trimis meciul în prelungiri, acolo unde băieţii lui Toma Popescu au fost mai buni sub panoul advers şi s-au impus cu 65-61. Cu un bilanţ de 5 victorii şi o înfrângere, CSM Târgu Jiu a terminat Grupa F pe primul loc şi s-a calificat în Faza a III-a a Campionatului Naţional, acolo unde se va lupta pentru un loc la Turneul Semifinal.

Toma Popescu, antrenor echipa de baschetmasculin U13 CSM Târgu Jiu: ”A fost un turneu cu două meciuri uşoare pentru noi, dar aşa cum ne aşteptam, ultimul meci, cel cu Juniors, a fost unul extrem de echilibrat, cu un final de infarct. Dupa ce am pierdut în primul turneu la 2 puncte, în meciul de astăzi ne-am văzut conduşi pe tabelă, în sfertul trei, la 19 puncte! A început o cursă de urmărire, în care băieţii au făcut o apărare agresivă timp de mai bine de 13 minute, reuşind astfel să egaleze şi să trimită meciul în prelungiri. Acolo am reuşit să ne impunem şi să câştigăm partida. Felicitări băieţilor pentru dăruire! Forţa CSM Târgu Jiu!”

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: Tudor Crîngulescu, Flavius Lupulescu, David Marin, Alexandru Folcuţi, Horia Sgondea, David Badea, Boris Făiniș, Ianis Trăistaru, Radu Pescaru, Darius Deaconescu, Andrei Popescu, Răzvan Ion. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: