Eveniment

Târgu Jiu: Autospecială a poliției, făcută zob în timpul unui filtru rutier - VIDEO

O autospecială de poliție a fost făcută praf azi-noapte în Târgu Jiu. Totul a început cu urmărirea unei mașini care nu avea numere de înmatriculare, al cărei șofer nu a oprit la semnalele poliției.

Potrivit surselor noastre, urmărirea a început la Sadu și s-a terminat pe str. Hidrocentralei din Târgu Jiu.

Aici, poliția a organizat un filtru, dar, surpriză, mașina urmărită nu a oprit. Dimpotrivă, a intrat în plin într-una din autospecialele de poliție cu care a fost blocat drumul.

Un martor al evenimentului a spus că mașinii de poliție i-au sărit airbag-urile, iar polițistul care conducea a fost transportat la spital. Cel din dreapta a scăpat doar cu o durere la gleznă.

Aceleași surse spun că mașina urmărită nu avea avea certificat de înmatriculare și nici ITP valabil, fiind o mașină de putere mare, complet modificată.

Evenimentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 2.00, nefiind anunțat în buletinul de presă al IPJ Gorj. VIDEO

actualizare: IPJ Gorj a venit cu precizări. "O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala.

 

În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție", transmite IPJ Gorj.

 

Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

Vizualizări: 23,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: