Eveniment

Arestări în cazul femeii înjunghiate în scara de bloc

Un bărbat de 42 de ani din Târgu-Cărbunești și o femeie de 36 de ani, din Scoarța, sunt cercetați în cazul femeii înjunghiate sâmbătă într-o scară de bloc din Târgu Jiu. Victima, de 27 de ani, este internată în spitalul din Târgu Jiu, având multiple plăgi.

Polițiștii spun că a fost dispusă schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de lovire sau alte violențe în infracțiunea de tentativă la vătămare corporală. 

“Astfel, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere față de un bărbat de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare”, a transmis IPJ Gorj.

Pe parcursul cercetărilor, s-a dispus schimbarea încadrării juridice din tentativă la vătămare corporală în vătămare corporală.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat două persoane, respectiv un bărbat, de 42 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești și o femeie, de 36 de ani, din comuna Scoarța, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, fiind prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 4,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: