Eveniment

Accident mortal. Minoră drogată, la volan!

O tânără de 17 ani, drogată, a făcut accident la urcarea pe un pod din orașul Brăila. A lovit un stâlp, apoi s-a oprit pe spațiul verde. Un adolescent de 16 ani a murit, iar fata a ajuns la spital. Băiatul mort era fratele șoferiței.

 
Un accident rutier a avut loc luni seară pe Șoseaua Baldovinești din orașul Brăila, iar primele cercetări arată, conform Poliției, că o tânără de 17 ani din Brăila a condus o mașină din direcția strada Comuna din Paris către Bulevardul Dorobanților, iar la urcarea pe pod ar fi pierdut controlul volanului, ar fi acroșat un stâlp situat pe partea dreaptă, după care s-a oprit pe spațiul verde.

 

 

În urma accidentului a fost identificat un tânăr de 16 ani, din Brăila, declarat decedat de echipajul medical, iar tânăra în vârstă de 17 ani a fost transportată la spital.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul Drug Test, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice la spital, informează Mediafax.

Cercetările sunt continuate de polițisti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Vizualizări: 13,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: