Eveniment

Patru șoferi s-au urcat băuți la volan

Un bărbat de 40 de ani, din comuna gorjeană Runcu, conducea ieri un autoturism pe DJ 672 Răchiți, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, a comunicat IPJ Gorj.

Și nu a fost singurul caz. Tot ieri, un bărbat de 37 ani, din orașul Turceni, conducea în localitate, având o concentrație de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Sâmbătă, un doljean de 45 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Picu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, de 26 ani, din comuna Stănești, conducea un autoturism pe strada Bicaz din Târgu-Jiu, având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu toții s-au ales cu dosare penale.

Vizualizări: 1,138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: