Politică

Surpriză pe scena politică din Târgu Jiu

 Viceprimarul Gabriel Coica va candida pentru Primăria Târgu Jiu la alegerile din vară. A depus dosarul de candidatură din partea SOS, partidul Dianei Șoșoacă. Iar această surpriză apărută pe scena politică din Gorj în ultimul moment ar putea da peste cap calculele unora dintre politicieni. 

 

 

SOS are șanse mari să intre în Consiliul Local, după PSD, PNL, Alianța Dreptei și AUR. Sondajele de la Târgu Jiu poziționează partidul SOS la peste 7% cu un ușor potențial de creștere. Mult mai bine arată sondajele la nivel județean unde partidul Dianei Șoșoacă se ridică la peste 9%.

 

Organizația județeană a SOS este coordonată de un tânăr ambițios, care a studiat Administrație Publică la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București. Alexandru Motohonu își dorește de când era student o carieră politică și să se implice pentru a schimba în bine soarta comunității din care face parte. 

 

Când avea doar 19 ani, alături de un student la Medicină, Alexandru a înființat un partid axat pe promovarea valorilor naționale și a tinerilor. 

 

În urmă cu patru ani, a cochetat cu Alternativa pentru Demnitate Națională - ADN.

Vizualizări: 1,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: