Politică

Primar: Am realizat 99% din promisiunile trecute în pliantele electorale

An de an primăria comunei Scoarța a bifat proiect după proiect. Autoritățile locale au accesat fonduri naționale sau europene și au reușit să pună la punct infrastructura rutieră, cea școlară, rețea de apă și lista poate continua. Primarul Ion Stamatoiu susține că a realizat 99% din promisiunile pe care le-a făcut alegătorilor. 

 

Chiar dacă lista proiectelor realizate este una destul de lungă, la fel este și cea cu obiective pentru anii următori, dă asigurări primarul Ion Stamatoiu.

„Începând cu primul meu mandat am încercat să pun în practică tot ce am trecut în acele pliante de campanie. La o analiză pertinentă am realizat că într-adevăr promisiunile de pe hârtie au fost bifate în proporție de 99%. Am finalizat foarte multe lucrări: am modernizat toate școlile din comuna Scoarța și cele trei cămine culturale, am făcut foraje de apă pentru a asigura apă continuu pentru că acum câțiva ani dădeam apă la două, trei zile pe timp de vară, pe timp de secetă. Pentru perioada următoare avem foarte multe proiecte. Nu are nicio treabă cu anul electoral în care ne aflăm. Avem proiecte depuse, unele finanțate, altele în evaluare. De exemplu, Grădinița cu Program Prelungit de la Copăcioasa, dispensar uman la Budieni, am semnat un proiect care are o valoare de 100 de miliarde, bani pe care îi avem în cont pentru reabilitarea drumurilor de interes local și lista poate continua”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța.

 

Vizualizări: 743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: