Politică

Răbufnirea lui Cosmin Popescu: Voi sunteți vinovați!

Cosmin Popescu a răbufnit la un post local de televiziune când a fost întrebat de situația de la Complexul Energetic Oltenia și soarta mineritului din Oltenia. „Ați încasat bani mulți și acum vindeți gogoși!” Mesajul e către liberalii care se dau fecioare în spațiul public și încearcă să mai aburească minerii și energeticienii.

 

 

Cosmin Popescu a declarat la Tele 3 că vinovatul pentru planul de închidere a mineritului este fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu. Dacă ar fi fost interesat cu adevărat de soarta minerilor și energeticienilor ar fi pus la aceeași masă autoritățile, sindicatele, angajații și să propună termene mai îndepărtate pentru a pune cruce mineritului, așa cum au făcut alte țări europene. 

 

 

Dar guvernanții de la acea vreme doar au luat cu copy-paste programul scris de Virgil Popescu și l-au dus la Bruxelles, aproape pe furiș. Au făcut public rezumatul din acest plan după mari presiuni publice, dar târziu să se mai schimbe ceva.

 

 

Cosmin Popescu a arătat cu degetul, în continuare, spre liberalii care azi deplâng soarta minerilor doar de formă când puteau să schimbe ceva cu adevărat în calea acestei companii. “Ei au încasat bani de la CEO, și bani mulți, și azi ne dau lecții. Alții care plâng acum soarta minerilor uită că miniștrii lor au scris acest program de redresare și reziliență în care au integrat cuvânt cu cuvânt programul scris de domnul Virgil Popescu. Nu am nicio simpatie pentru domnul Virgil Popescu. O fi vecinul nostru, o fi pe această listă, dar nu a făcut nimic bun pentru mineritul și energia din România, minerit pe care îl avea și în Mehedinți, în Husnicioara, și azi ne dă lecții. Bă, dar ce ați făcut voi pentru județul acesta? Parte din voi ați încasat bani mulți de la CEO, salarii, indemnizații, contracte și azi plângeți. M-am săturat de minciună și demagogie. Nu am reacționat, dar o limită când îi văd că postează, se plâng. Voi sunteți vinovați de ce ați făcut, iar oamenii din CEO trebuie să știe. Ne-ați nenorocit în pandemie, ați scris un plan de restructurare și altceva n-ați făcut”, a afirmat Cosmin Popescu. 

 

Vizualizări: 3,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: