Politică

Fostul prefect Iulian Popescu, făcut terci de un parlamentar

Iulian Popescu rămâne un accident administrativ. Iar ordinul buclucaș prin care a cerut ca Prefectura să verifice Consiliul Județean Gorj va fi motiv de râs ani buni de-acum înainte. Mai ales că acum instanța i-a dat peste nas și a stabilit ce spunea toată lumea cu carte și cu puțină administrație publică la purtător: ordinul a fost abuziv. 

 

A fost un abuz inimaginabil și după decizia instanței, te descalifici profesional. E reacția deputatului Claudiu Manta după decizia judecătorilor. Manta a spus de la bun început că acest ordin nici nu avea cum să fie pus în aplicare dat fiind faptul că nu avea ce să caute fostul prefect Iulian Popescu să verifice la Consiliul Județean, depășindu-și atribuțiile și semnând doar pentru a-i face pe plac stăpânului.

 

 

 „Ordinul acela a fost un abuz inimaginabil. A fost abuziv, a fost anulat. Din punctul meu de vedere, după o astfel de decizie a instanței, te descalifici din punct de vedere profesional și întregul tău mandat e aruncat în irelevanță”, a afirmat deputatul într-o emisiune la Radio Infinit.

 

 

Claudiu Manta a comentat și acțiunile electorale puerile regizate de liberali, cum au dus ei gunoiul la ușa Primăriei Târgu Jiu și au chemat toată presa acolo să arate ce grozăvie au făcut. “Să fim serioși, asta cu gunoiul și aruncatul ouălor de Paște, am înțeles că a fost o busculadă la Coloană, unde au organizat dumnealor, chiar a existat un pericol de accidentare al acelor copii pentru că s-au înghesuit. Sunt acțiuni fără substanță. Înțeleg criticile, e normal, că sunt în opoziție. Dar vino, totuși, cu proiecte serioase. Nu am văzut așa ceva. Poate că vor veni cu un program după ce începe campania, dar să fie ancorate în realitate”, a mai comentat deputatul Claudiu Manta.

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: