Politică

Țintește al treilea mandat: Avem proiecte ce n-au existat

Primarul Ion Stamatoiu mai candidează pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Scoarța. Ar fi al treilea mandat al său. Stamatoiu a declarat într-o emisiune la Accent TV că, în acest an, va asfalta toate ulițele care n-au văzut asfalt până acum. Mai sunt șase kilometri de drumuri comunale ce nu sunt modernizate și promite că pe toate le va asfalta până la iarnă pentru că a obținut finanțările necesare.

 

 

Ca bilanț, în două mandate la primărie, Ion Stamatoiu spune că a reușit să atragă fonduri în comună și să investească banii în școli, drumuri și utilități.

 

„Avem școli modernizate, cămine culturale modernizate, drumuri asfaltate, iluminat, apă, canalizare. Avem proiecte ce n-au existat la nivelul comunei. Avem peste 18 milioane de euro proiecte în derulare în perioada următoare. Sunt mulțumitoare pentru noi, ca administrație, dar și pentru localnicii din Scoarța”, a declarat Ion Stamatoiu. 

 

În următoarele luni, mai anunță edilul, va fi implementat un proiect de anvergură în localitate. Vor fi asfaltate toate ulițele și apoi va trece la modernizarea drumurilor de tarla.

 

„Avem 100 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea drumurilor. Oamenii mă întreabă când vor călca pe asfalt. Mai sunt niște capete de ulițe care nu au fost modernizate. Sunt podețe de făcut, rigole, e un pod pe alt proiect. Până în toamnă, acest proiect va fi pus în operă pentru că mai avem doar șase kilometri de asfaltat. Sunt ultimii kilometri de asfalt în comuna Scoarța. Mai sunt șase kilometri de drumuri și vom asfalta tot până în iarnă. Ne extindem apoi spre drumurile de tarla pentru că sunt necesare”, a mai punctat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: