Actualitate

CEO renovează clădirea din centru

Complexul Energetic Oltenia renovează clădirea pe care o deține în centrul municipiului Târgu Jiu, unde în trecut își avea sediul clubul Pandurii.

Aici au sediile sociale societățile de tip SpV, pe care compania gorjeană le-a înființat cu OMV, în vederea realizării unor parcuri fotovoltaice. Tot aici vor avea sediile sociale și celelalte SpV-uri, făcute cu Tinmar și Alro, prin care urmează să fie construite două grupuri energetice pe gaze și alte parcuri fotovoltaice.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 288.165 lei fără TVA, criteriul de atribuire a contractului de achiziție publică fiind „prețul cel mai scăzut”. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 februarie.

Potrivit caietului de sarcini, „La clădirea P+1E, existentă la aliniamentul str. Victoriei și str. Olteniței, se vor executa lucrări de renovare și reparații interioare în zona de parter, fără zona de casa scării, neafectând structura de rezistență. Organizarea de șantier se va amenaja în interiorul proprietății, fără ocuparea domeniului public”.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: