Social

Investigații medicale gratuite pentru gravidele din Gorj

Femeile însărcinate din județul Gorj pot beneficia de consultații de specialitate și de investiții medicale gratuite. Organizația Salvați Copiii România, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Urgență Craiova, desfășoară proiectul Natalcare, în cadrul căruia gravidele din Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți beneficiază fără niciun cost de control ginecologic, ecografii și un set de analize medicale. 

Autoritățile locale au fost înștiințate despre această facilitate oferită gravidelor. ”Ne dorim ca de serviciile medicale gratuite să beneficieze un număr cât mai mare de femei însărcinate, în special aparținând grupurilor vulnerabile. Astfel, încercăm să contribuim la îmbunătățirea stării de sănătate a gravidelor și a copiilor acestora, prin diseminarea informațiilor cu privire la existența acestor servicii gratuite”, a spus Constantin Radu, primarul orașului Țicleni. 

Conform informațiilor furnizate de inițiatorii acestui demers, persoanele interesate pot să se programeze telefonic, la numărul de telefon 0767.299.149. 

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: