Social

Adi Mutu a fost operat înaintea meciului de la Târgu Jiu

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat la Spitalul Floreasca, din Capitală. Inițial, Adrian Mutu a fost la spitalul din Târgu Jiu, dar a plecat de acolo și a fost adus în București, acolo unde a fost operat, din primele informații, de apendicită.

 
”Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, arată un comunicat oficial al FC Rapid.

FCU Craiova și Rapid se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 10 din Liga 1, meciul fiind disputat pe stadionul din Târgu Jiu.

Rapidiștii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru confruntarea cu FCU Craiova. Însă, cu câteva ore înainte de startul oficial al partidei, pe pagina de Facebook VISINIU.ro, dedicată suporterilor "alb-vișiniilor", au apărut imagini cu autocarul giuleștenilor.

Autoturismul ar fi fost victima ultrașilor lui FCU Craiova, după ce huliganii au scris "SUD 97", alături de multe alte desene pe autocar, făcând referire la Peluza Sud specifică formației din Bănie.

actualizare: Meciul dintre FC U Craiova și Rapid de la Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de 1-0.

Vizualizări: 3,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: