Eveniment

Blocați în zăpadă în noaptea de Înviere

Jandarmii montani din comuna gorjeană Runcu au fost sesizaţi în noaptea de Înviere de către o familie formată din trei persoane adulte despre faptul că, pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între județele Gorj și Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren.

În urma acestei situaţii, jandarmii montani din Runcu au intervenit, deplasându-se cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit iar turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune unde s-au cazat.

Intervenţia a durat aproximativ 4 ore, între orele 20.30-00.00 iar turiştii din Craiova, judeţul Dolj au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere, transmite Jandarmeria.

Ultima intervenţie similară a jandarmilor montani din Runcu a avut loc în urmă cu o săptămână, în aceleaşi împrejurări şi loc, în sprijinul unei familii din Bucureşti.

Deși de apropiem de sfârșitul primăverii, șoferii trebuie să știe să trebuie să verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă.

Vizualizări: 2,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: