Social

Spitalul Târgu Jiu angajează asistenți șefi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează  concurs pentru trei posturi de asistent șef.

Concursul se va organiza pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor  posturi  vacante contractuale de conducere din statul de funcții: un post de asistent șef  cu normă întreagă la Secția Chirurgie Generală II, un post de asistent șef  cu normă întreagă la Secția Neonatologie și un post asistent șef  cu normă întreagă la Secția Oncologie medicală.

Condițiile specifice de participare la concurs sunt: diplomă de licenţă în specialitate/ diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/ diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare; certificat de membru însoțit de avizul anual al O.A.M.G.M.A.M. din România sau certificat de membru însoțit de adeverință eliberată de O.A.M.G.M.A.M. din România din care să rezulte că poate exercita profesia de asistent medical la data concursului; minim 5 ani vechime în specialitatea generalist și  examen pentru obținerea gradului principal.

Termenul limită de depunere a dosarelor expiră la data de 31.05.2023.

Desfășurarea probei scrise este programată în data de 12.06.2023,  ora, 9:00, iar desfășurarea probei interviu în data de 15.06.2023, ora 9:00.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: