Social

Angajează șef centru de zi la primărie

Primăria Orașului Rovinari organizează concurs pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de conducere de șef centru la Centrul de zi de socializare și petrecere a timpului liber destinat persoanelor vârstnice – Clubul seniorilor, din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Orașului Rovinari.

Concursul pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de conducere de șef centru la Centrul de zi de socializare va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local Rovinari după cum urmează: în data de 14 iunie 2023, orele 11.00 va avea loc proba scrisă, iar în data  de 19 iunie 2023, orele 11.00, va avea loc interviul. 

Dosarele de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de șef centru se depun în perioada  19 mai 2023 – 6 iunie 2023, orele 16.00,  la sediul Primăriei Orașului Rovinari – Compartiment Centrul de Informare a Cetățeanului, Registratură, din orașul Rovinari, str. Florilor, nr. 2, judet Gorj.

Condițiile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcției de natură contractuală vacantă de șef centru sunt: să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul psihologie, asistenţă socială sau sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale, sau absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului superior în domeniul juridic, medical, economic sau al ştiinţelor administrative, cu experienţă de minimum 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: